Dell Advantage til studerende
Kære studerende,
Vi er kede af, at du oplever problemer med at opnå en rabatkupon.
  • Du har indtastet din e-mailadresse forkert. Kontroller, at du har stavet rigtigt, og prøv igen.
  • Du er ved at indtaste en personlig e-mailadresse såsom @gmail, @hotmail, @outlook. Dine studiemail er den eneste e-mailadresse som bliver accepteret
  • Du går ikke på en kvalificeret uddannelsesinstitution. Du skal være tilmeldt en videregående uddannelse eller et universitet.
Beklager, vores oplysninger er ufuldstændige, vi har ingen optegnelser med din skoles e-maildomæne.Hvis du stadig ikke kan hente din kupon, når der er gået tre dage, kan du sende en e-mail til dell_advantage_student@dell.com, så hjælper vi dig videre.
Der kan gå 72 timer, før vores optegnelser afspejler dit domæne.
Hvis du stadig ikke kan hente din kupon, når der er gået tre dage, kan du sende en e-mail til dell_advantage_student@dell.com, så hjælper vi dig videre.
Bemærk, at dette kun er beregnet til problemer med rabatkuponer. Vi kan ikke håndtere ordreanmodninger, statusopdateringer, spørgsmål om modeller, konfigurationer eller farver, eller hvor du kan finde det mest fantastiske tøj til den næste fest.
Du er ikke studerende i et land, der er berettiget. Kvalificerede lande er: Storbritannien, Schweiz, Spanien, Holland, Italien, Irland, Tyskland, Frankrig, Belgien, Østrig, Polen, Sverige, Norge og Danmark.
Tak for din forståelse,
Dit fantastiske Dell Advantage-team