English       Beschikbare landen FAQ
 
Dell Advantage voor werknemers en leerkrachten.

Welkom bij het Dell Advantage programma voor werknemers.

Ontvang nu de kortingscodes door hieronder uw e-mailadres in te vullen.

Voer uw werkmailadres hieronder in om uw exclusieve coupons te ontvangen en begin vandaag met besparen

Dell zal uw e-mail adres gebruiken voor deze eenmalige geschiktheidscontrole en om u te voorzien van voucher code
We willen graag contact houden om te horen wat uw behoeften zijn en om u te informeren over producten, diensten, oplossingen, exclusieve aanbiedingen en speciale evenementen. Plaats hieronder een vinkje om contact te houden via e-mail en post. Zie onze Privacyverklaring voor informatie over de policy van Dell Technologies inzake de bescherming van uw persoonlijke gegevens. U kunt zich op ieder moment afmelden.
 
 
Dell Advantage voor werknemers is ontworpen om u tijd en geld te besparen door middel van een simpele en eenvoudig te gebruiken online winkelervaring.
 
ALLE BESTELLINGEN ZIJN AFHANKELIJK VAN DE GOEDKEURING EN AANVAARDING DOOR DELL. Aanbiedingen kunnen op elk moment worden gewijzigd en kunnen mogelijk niet met andere aanbiedingen worden gecombineerd. Belastingen, kosten voor transport en verwerking of andere vergoedingen zijn mogelijk van toepassing. Geldig voor in aanmerking komende klanten van Europese landen die deelnemen aan de Dell Advantage-Tier programma's. Dell behoudt zich het recht voor om bestellingen die door foutieve prijzen of andere fouten zijn ontstaan, te annuleren.