English       Beschikbare landen FAQ
 
Dell Advantage voor studenten

Welkom bij het Dell Advantage programma voor studenten.

Ontvang nu de kortingscodes door hieronder uw e-mailadres in te vullen.

Voer hieronder uw e-mailadres in om uw exclusieve kortingscodes te ontvangen en begin vandaag nog met besparen.

Dell gebruikt uw e-mailadres om te verifiëren of u in aanmerking komt om uw kortingscodes te bezorgen.
We willen graag contact houden om te horen wat uw behoeften zijn en om u te informeren over producten, diensten, oplossingen, exclusieve aanbiedingen en speciale evenementen. Plaats hieronder een vinkje om contact te houden via e-mail en post. Zie onze Privacyverklaring voor informatie over de policy van Dell Technologies inzake de bescherming van uw persoonlijke gegevens. U kunt zich op ieder moment afmelden.
 
 
Dell Advantage voor studenten is ontworpen om u tijd en geld te besparen door middel van een simpele en eenvoudig te gebruiken online winkelervaring.
 
ALLE BESTELLINGEN ZIJN AFHANKELIJK VAN DE GOEDKEURING EN AANVAARDING DOOR DELL. Aanbiedingen kunnen op elk moment worden gewijzigd en kunnen mogelijk niet met andere aanbiedingen worden gecombineerd. Belastingen, kosten voor transport en verwerking of andere vergoedingen zijn mogelijk van toepassing. Geldig voor in aanmerking komende klanten van Europese landen die deelnemen aan de Dell Advantage-Tier programma's. Dell behoudt zich het recht voor om bestellingen die door foutieve prijzen of andere fouten zijn ontstaan, te annuleren.