Tillgängliga länder FAQ
 
Dell Advantage för studenter

Välkommen till Dell Advantage-programmet för studenter.

Spara upp till 20 % på datorer och tillbehör med dina Dell Advantage-kuponger.
Ny! Dra nytta av 5 % rabatt på PowerEdge-servrar och Vostro-datorer och 10 % rabatt på Latitude, Precision & Optiplex-datorer.

Få rabattkoderna nu genom att ange din e-postadress nedan.

Vissa undantag kan gälla.

Ange din e-postadress nedan för att få dina exklusiva kuponger och börja spara idag.

Dell kommer att använda din e-postadress för denna engångs kontroll och för att förse dig med kupong kod.
Personlig e-post (valfritt)

Ange din personliga e-postadress så skickar vi en kopia av dina kupong koder.
Vi vill gärna hålla kontakten för att få höra om dina behov och hålla dig uppdaterad om produkter, tjänster, lösningar, exklusiva erbjudanden och specialevenemang. Behåll kontakten via e-post och brev. Mer information om Dell Technologies’ policy angående skydd av personuppgifter finns i vår sekretessförklaring. Du kan när som helst avbryta prenumerationen.
 
 
Dell Advantage for Students är utformat för att spara tid och pengar genom en enkel och lättanvänd shoppingupplevelse online.
 
DELL MÅSTE GODKÄNNA OCH ACCEPTERA ALLA BESTÄLLNINGAR. Alla erbjudanden kan komma att ändras och kan kanske inte kombineras med andra erbjudanden. Avgifter för moms, frakt, hantering och annat kan tillkomma. Gäller för kvalificerade konsumenter i europeiska länder som deltar i nivåprogrammet Dell Advantage. Dell förbehåller sig rätten att annullera beställningar som beror på prisfel eller andra fel.