FAQ
 
Welkom bij het DWEN Deals-programma
Het Dell Women's Entrepreneur Network is verheugd om leden exclusieve deals aan te bieden om u te helpen uw bedrijf te laten groeien en opschalen door middel van technologie. Het is ook ontworpen om u tijd en geld te besparen door middel van een eenvoudige en gebruiksvriendelijke online winkelervaring.
Voer hieronder uw e-mailadres in om uw exclusieve vouchers te ontvangen en begin vandaag nog met sparen

Vul e-mailadres in (zoals geregistreerd bij DWEN)
We houden graag contact om te horen wat uw behoeften zijn en om u op de hoogte te houden van producten, diensten, oplossingen, exclusieve aanbiedingen en speciale evenementen. Kijk hieronder om in contact te blijven via e-mail en post. Raadpleeg ons voor informatie over het beleid van Dell Technologies inzake de bescherming van uw persoonlijke gegevens Privacy Statement. U kunt zich op elk moment afmelden.
 
 
BELANGRIJK – Soms kan onze e-mail worden opgevangen door filters in uw inbox. Als uw voucher niet binnen 24 uur aankomt, controleer dan uw map met ongewenste e-mail, spam of quarantaine. Vraag ook om het @ ecampaigns.dell.com-domein toe te voegen aan een lijst met ‘Veilige afzenders’. Neem contact op met daphelp@dell.com als u vragen of problemen heeft.
 
ALLE BESTELLINGEN ZIJN ONDERWORPEN AAN GOEDKEURING EN AANVAARDING DOOR DELL. Aanbiedingen onderhevig aan verandering, mogelijk niet cumuleerbaar met alle andere aanbiedingen. Belastingen, verzendkosten, administratiekosten en andere toeslagen kunnen van toepassing zijn. Geldig voor in aanmerking komende consumenten van Europese deelnemende landen voor Dell Advantage Tier-programma's. Dell behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren die voortvloeien uit prijs- of andere fouten.